Ubjedljiv trijumf Radnika protiv Slavena

Prijateljska utakmica

Ubjedljiv trijumf Radnika protiv Slavena

Nakon dvije nedjelje priprema Radnik iz Bijeljine je odigrao prvu pripremnu utakmicu. 

U prvoj provjeri, uoči odlaska na završni dio priprema na Kupres, Radnik je za protivnika imao Slavena iz Živinica, a na kraju je ostvaren ubjedljiv trijumf.

Radnik je protiv novog federalnog prvoligaša slavio rezultatom 3:0, a strijelci na ovom meču bili su Marko Obradović u prvom poluvremenu, te Aleksandar Glišić i Velibor Đurić u nastavku.

Trener Mladen Žižović pružio je šansu svim raspoloživim igračima, koji su iskoristili ovaj meč kako bi se, prije svega, što bolje istrčali.  Osim toga, ostvarena je i prilično ubedljiva pobjeda, što nikada nije bilo na odmet.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti