Ubjedljiv trijumf Vojvodine

Jelen Super liga

Ubjedljiv trijumf Vojvodine

Adnan Beganović

U okviru 26. kola srbijanske Jelen Super lige odigrano je pet utakmica, a najubjedljiviju pobjedu ostvarili su fudbaleri Vojvodine koji su u Novom Sadu sa ubjedljivih 4:1 svladali Jagodinu.

Popularna Voša u duelu sa Jagodinom sve je rješila u prvih pola sata igre. Novosadski klub u vodstvo je došao u 18. minuti preko Flecha, da bi za 2:0 pogodio Mrđa dva minuta kasnije, a na 3:0 povisio je Đurovski u 29. minuti. Tračak nade gostima je pogotkom u 69. minuti vratio Božović, no samo šest minuta kasnije Tadić pogađa za konačnih 4:1.

OFK Beograd gostovao je kod Javora i došao do vrijedne pobjede u borbi za 3. mjesto. Jedini pogodak na utakmici postigao je Marković u 15. minuti.

Borac iz Čačka s minimalnih 1:0 svladao je pred svojim navijačima Mladi Radnik, dok su BSK  i Napredak podijelili bodove

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.