Ubjedljiva pobjeda Novog Pazara

Jelen Super liga

Ubjedljiva pobjeda Novog Pazara

Danas je odigrano prvo kolo Jelen Superlige Srbije, a najubjedljiviju pobjedu ostvarili su fudbaleri Novog Pazara.

Enver Alihodžić golom je pred kraj prvog poluvremena doveo Novi Pazar u vodstvo u susretu protiv Radničkog iz Niša. Gosti su od 12. minute igrali sa igračem manje, pošto je isključen Marko Ranđelović. Novopazarci su to iskoristili i u drugom poluvremenu su dali još dva gola preko Damjanovića i Ristovića, te slavili ubjedljivu pobjedu rezultatom 3:0.

Donji Srem, koji je ove sezone ušao u društvo najboljih, iznenadio je na Karaburmi OFK Beograd, te slavio sa 1:0. Gol odluke bio je djelo Milutinovića pred sami kraj utakmice.

Jagodina je pogotkom Stojanovića savladala Hajduk na svom terenu, a Sloboda je kod kuće bila bolja od Spartaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti