Učestvovao u svim golovima Intera u posljednja dva kola

Fredy Guarin 7/7

Učestvovao u svim golovima Intera u posljednja dva kola

Inter je u posljednje vrijeme zaigrao mnogo bolje, a jedan od najzaslužnijih za uzdizanje slavnog kluba sa Giuseppe Meazze je Fredy Guarin.

Da se ovaj 28-godišnji Kolumbijac nalazi u vrhunskoj formi svjedoči statistika koja kaže da je učestvovao u svih sedam pogodaka koje je Inter postigao u posljednja dva kola.

Guarin je postigao tri gola i upisao tri asistencije, te je iznudio jedan jedanaesterac koji je poslije pretvoren u pogodak.

Inter je u prošlom kolu na gostovanju bio uspješniji od Atalante (4:1) dok je kolo prije također ubjedljivo slavio nad Palermom (3:0). 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije