Učestvujte u Carlsberg nagradnom fudbalskom kvizu na SportSport.ba

Uz Carlsberg nazdravimo fudbalu u Evropi

Učestvujte u Carlsberg nagradnom fudbalskom kvizu na SportSport.ba

A. Beganović

Euforija evropskog fudbala počinje večeras, a uživanje u smotri najboljih evropskih selekcija narednih mjesec dana možete “začiniti” učešćem u Carlsberg nagradnom fudbalskom kvizu na SportSport.ba. 

Naime, svi registrovani posjetioci portala SportSport.ba, kao i svi novi koji u međuvremenu kreiraju svoj profil, mogu učestvovati u Carlsberg nagradnom fudbalskom kvizu u poluvremenu odabranih utkamica. Za svaku utakmicu ekipa portala kreirat će prilagođen kviz znanja, u kojem će biti postavljeno deset sportskih pitanja, a u ponudi će uvijek biti četiri opcije odgovora.

U takmičnju za glavnu nagradu – Osvoji piva koliko si težak! moći će sudjelovati svi, i igrači od kuće, ali i iz kafića. Učesnik sa najvećim zbirom tačnih odgovora, koje ostvari u svim kvizovima tokom cijele smotre, osvojit će nagradu – Piva koliko je težak!

Carlsberg kviz liga kafića u Sarajevu, Banjoj Luci i Tuzli

Nazdraviti fudbalu ovoga ljeta uz Carlsberg moći će i posjetitelji pet kafića u BiH, jer ovaj danski pivarski brend organizuje i Carlsberg kviz ligu kafića.
U Sarajevu, u objektima Fancy.ba i Varadero, u banjalučkom Café baru Giardino i Med Cafféu te u tuzlanskom Café baru Sloboda, svi zainteresovani će moći učestvovati u kvizu i takmičiti se međusobno. Jednostavna pravila i način učešća pojasnit će ljubazne Carlsberg hostese na licu mjesta, a najuspješnije očekuju i nagrade.

Kviz će postati aktivan u 21:52, a ukoliko ste ovu stranicu otvorili ranije, obavezno je osvježite nakon početka da bi se kviz aktivirao. 

Ukoliko utakmicu gledate u odličnom društvu u jednom od gore navedenih kafića, unesite kod koji ćete preuzeti od hostese prije nego što pokrenete kviz. Korisnici koji kviz ne igraju iz nekog od ovih kafića, ne moraju unositi nikakav kod, dovoljno je samo da pokrenete kviz nakon što prođe termin aktivacije.

Kvizu u ovom trenutku možete pristupiti samo putem browsera, ne i putem aplikacije. Pa ukoliko ovo čitate na aplikaciji, a želite igrati kviz, upalite svoj browser.

Prva nagrada je Carlsberg sportska torba, druga Carlsberg fudbalski dres, a treća, četvrta i peta nagrada je Carlsberg kačket. Carlsberg kviz liga kafića dešavat će se također u poluvremenima odabranih utakmica, a u slučaju da više igrača ima isti broj tačnih odgovora za konačno rangiranje u obzir će se uzeti ostvareno vrijeme.

Nazdravi fudbalu ovo ljeto uz Carlsberg!