Udinese pregovara s Krkićem

Udinese pregovara s Krkićem

Endin Čaušević
Teme:

Agent Bojana Krkića, Zoran Vekić izjavio je danas u medijima da je Barcelona počela pregovore oko prelaska Krkića u Udinese.

Ovaj 20-godišnjak je također na meti Arsenala i Liverpoola, ali prema svemu sudeći Krkić će biti dio transfera Alexisa Sancheza na Camp Nou ovog ljeta.

Bojan, koji je izjavio kako želi da ostane u Barci i bori se za svoje mjesto u ekipi, ovih dana povezivan je s prelaskom u Romu koju vodi nekadašnji trener Barcelone B, Luis Enrique. Bojanov agent Vekić je kazao kako ima ponuda, ali još ništa nije zvanično.

“Znam da Barcelona i Udinese pregovaraju oko Bojana, ali ne znam tačne detalje da li je u pitanju posudba ili je to odlazak Bojana s Camp Noua zauvijek. Čuo sam za interes Rome, ja sam prijatelj s Luisom već zadnjih 20 godina, ali nije bilo kontakta tako da mislim da su to samo špekulacije”, izjavio je Vekić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.