Udinese za Halilovića ponudio 4 miliona eura

Mladi vezista Dinama na meti mnogih

Udinese za Halilovića ponudio 4 miliona eura

Kako javljaju italijanski mediji, mladi Alen Halilović nalazi se i na listi želja italijanske ekipe Udinesea.

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Alen Halilović, inače član zagrebačkog Dinama, na sebe je privukao pažnju mnogih evropskih velikana, uključujući tu Manchester United i Real Madrid.

Posljednja u nizu ekipa koja je izrazila interesovanje za mladim igračem sredine terena je italijanski Udinese, čiji su predstavnici već boravili u Zagrebu na pregovorima vezanim za njegov transfer na Friuli.

Udinese je Dinamu za Halilovića ponudio četiri miliona eura, a za sada Zdravko Mamić nije prihvatio, ali ni odbio ponudu tima iz Udina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.