Udinese želi Semira Štilića

Klub sa sjevera Italije u potrazi za pojačanjima

Udinese želi Semira Štilića

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Semir Štilić mogao bi od naredne sezone nositi dres italijanskog kluba Udinesea.

Klub iz Udina u dva je navrata ove sezone slao skaute u Poljsku da gledaju Štilića, kojem na kraju ove sezone ističe ugovor sa poljskom ekipom Lecha iz Poznana.

Udinese je i prošlog ljetnog prelazog roka slao svoje emisare da gledaju Štilića i to u prijateljskoj utakmici između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Grčke.

Kako će Štilić na kraju ove sezone postati slobodan igrač, time na sebe privlači pažnju većeg broja klubova, jer postaje slobodan agent.

Za usluge nekadašnjeg fudbalera sarajevskog Željezničara i dalje je također zainteresovana i Borussija iz Moenchengladbacha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.