Udinese želi zadržati Handanovića

Udinese želi zadržati Handanovića

Endin Čaušević

Italijanski član Serije A, Udinese demantovao je glasine kako će golman Samir Handanović napustiti klub iz Udina.

Slovenski reprezentativac skrenuo je pažnju mnogih klubova nakon sjajne sezone na golu Udinesea, a svrstavaju ga u jednog od najboljih golmana u Italiji.

Mnogi klubovi iz Italije, ali i Evrope pokazali su veliki interes za njega. Arsenal, Roma i Atletico Madrid su nekoliko puta stupili u kontakt s direktorom Udinesea Fabrizijom Larinijem, a on je izjavio kako Handanović neće napustiti Udinese.

“Ove priče su samo glasine, Samir je naš golman i tako će ostati do kraja njegovog ugovora, ne želimo ga pustiti jer nije na prodaju”, kazao je Larini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.