UEFA istražuje Romu, Inter, Liverpool i Monaco

UEFA istražuje Romu, Inter, Liverpool i Monaco

Edmir Škorić

Iz Evropske nogometne federacije (UEFA) otvorena je istraga potiv nekoliko evropskih klubova zbog kršenja financijskog fair-playa.

Bivši evropski prvaci, Liverpool i Inter, također su pod istragom UEFA-e zbog toga što su prekoračili limit u posljednje dvije godine.

U naredna dva mjeseca svoje finansijske izvještaje UEFA-i moraju podnijet i Roma, te Monaco. Preostala tri kluba među sedam koji se nalaze na ‘crnoj listi’ UEFA-e su Krasnodar, Sporting i Bešiktaš.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.