UEFA odgodila odluku za kaznu Hrvatskoj

Sutra će saznati svoju kaznu za incidente navijača

UEFA odgodila odluku za kaznu Hrvatskoj

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske nestrpljivo čeka odluku Disciplinske komisije UEFA-e za nerede njihovih navijača.

Navijači Hrvatske su na utakmici protiv Češke ubacivali baklje na travnjak zbog čega je utakmica prekinuta na nekoliko minuta. UEFA je najavila rigoroznu kaznu za Hrvatsku koja je trebala biti donešena danas.

Ipak, prema pisanju inostranih medija čelnici UEFA-e odlučili su odgoditi današnje zasjedanje Disciplinske komisije. UEFA je obavijestila HNS da će kaznu za ove incidente saznati pred sutrašnji meč protiv Španije.

Navodno, UEFA želi detaljno sve sagledati kako ne bi napravili neku grešku. UEFA je ovim potezom stavila veliki pritisak na Hrvate pred sutrašnji meč protiv Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi