UEFA oprostila Realu: Ramos prošao bez kazne
Foto: EPA

Bez sankcija za Kraljeve

UEFA oprostila Realu: Ramos prošao bez kazne

Midhat Šljivak

Evropska fudbalska federacija (UEFA) odlučila je da ne kazni kapitena madridskog Reala Sergija Ramosa koji se pojavio u tunelu stadiona Santiago Bernabeu iako je bio suspendovan za meč sa Juventusom.

Ramos nije imao pravo nastupa u uzvratnom meču četvrtfinala Lige prvaka protiv Stare dame. U samom finišu meča sa tribina je došao u tunel i blizu klupa, te je ušao u raspravu sa trenerom Juventusa Maxom Allegrijem.

UEFA je odmah nakon meča pokrenula istragu protiv Ramosa. Suočio se iskusni defanzivac sa jednom utakmicom kazne zbog prisustva na terenu, ali je na kraju kaznu izbjegao.

Krovna kuća evropskog fudbala odlučila je da odbaci slučaj protiv kapitena Kraljeva. Njihovo mišljenje je da nije bio u nivou terena i odlučeno je da se ne kazni.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tako će Ramos biti u konkurenciji za utakmice polufinala protiv minhenskog Bayerna koje su na rasporedu 24. aprila i 1. maja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

iL Phenomeno
Koji ste vi čobani :) Procitajte prvo pravila ! Mislim da je to uslov da bi mogli pisati ovakve nebuloze :)
7 2
Medo-Brundo
Naravno.....
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi