Ugovor ističe Kosti Manevu: Hoće li sjajni stoper Rođenih ostati u Mostaru?

Ugovor će službeno isteći 31.05.

Ugovor ističe Kosti Manevu: Hoće li sjajni stoper Rođenih ostati u Mostaru?

Kosta Manev, makedonski stoper, krajem avgusta prošle godine postao je članom mostarskog Veleža. 

Manev je u Velež stigao u jeku najveće krize kada je mostarski klub otvorio povratničku sezonu s tri vezana poraza koji su na koncu trenerske klupe koštala trenera Ibru Rahimića. 

Za Rođene je debitirao u 4. kolu na Tušnju kada je na klupu Veleža ustoličen i Feđa Dudić a mostarski klub osvojio svoj prvi bod u ovoj, još uvijek aktualnoj sezoni. Otada se Manev etablirao kao jedna od najjačih karika Veleža a sjajni makedonski stoper postao je jedan od ljubimaca mostarske publike. 

Ovih dana Kosti Manevu ističe ugovor s Veležom koji je potpisan do kraja ove sezone. Nije tajna da je Makedonac svojim sjajnim igrama skrenuo na sebe pozornost i drugih klubova a kako saznajemo, interesa za Maneva ne nedostaje. Također, nije tajna ni da bi ga FK Velež volio ostaviti u svojim redovima, te mu ponuditi i duži ugovor, no pitanje je hoće li Rođeni moći ispuniti financijske zahtjeve Makedonca. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ni sam Manev ne bi imao ništa protiv ostanka u Mostaru, no kako je pandemija koronavirusa i financijski promijenila dosta toga u našoj zemlji, još je pod znakom pitanja hoće li doći do nastavka suradnje ovog vrsnog stopera i FK Velež. Ono što je sigurno je da će se do kraja naredne sedmice znati rasplet ove priče a sigurno je da bi i struka Rođenih, kao i navijači voljeli da pouzdani Manev i u narednim sezonama na sebi nosi crveni Veležov dres. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Pa da je toliko dobar igrac nebi zavrsio u tako DOBROM klubu....hahahahah
2 9
Grohot
majstor u pravom klubu nego sta
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi