Uhapšen predsjednik Novog Pazara

Zbog finansijskih malverzacija

Uhapšen predsjednik Novog Pazara

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije objavilo je danas da je uhapšen predsjednik FK Novi Pazar Bojan Radovanović zbog finansijskih malverzacija.

Kao razlog hapšenja navode se finansijske malverzacije. Konkretno, Radovanović se sumnjiči da je ''podizao kredite tako što je stavljao pod hipoteku objekte koji nisu u njegovom vlasništvu'', javlja Sportske.net.

Radovanović je ljetos odlučio da se povuče iz beogradskog BASK-a,koji je odustao od takmičenja u Superligi i došao na čelo Novog Pazara, koji je umjesto Beograđana zauzeo mesto u elitnom rangu.

Na mjestu predsjednika Novog Pazara zamijenio je ministra Rasima Ljajića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.