Ukoliko Mbappe dođe, Bale napušta Real?
Foto: EPA

Špekulišu španski mediji

Ukoliko Mbappe dođe, Bale napušta Real?

Prema pisanjima španskih medija čelnici Real Madrida su odlučili riješiti se jedne zvijezde ekipe ukoliko uspiju dovesti talentovanog Kyliana Mbappea iz Monaca.

Naime, Zidane je svjestan koliko je problematično uklopiti veliki broj zvijezda u istoj ekipu, pa su se pojavile špekulacije da će se francuski stručnjak, najvjerovatnije, odreći usluga Garetha Balea, ukoliko Real uspije dovesti mladog napadača Monaca Kyliana Mbappea.

Prema španskim medijima, trener Real Madrida Zinedine Zidane smatra da bi upravo Bale najviše osjetio, kada je u pitanju minutaža, dolazak mladog Francuza, dok bi negativna stvar bila i moguće usporavanje razovoja velikog Realovog talenta Marca Asensija, čija bi minutaža, takođe, ispaštala.

Ipak, čini se da u Madridu ne misle odustati od dovođenja Mbappea, a špekulacije govore da se Zidane sastao sa predsjednikom kluba Florentinom Perezom upravo kako bi razgovarali o Mbappeu i igračima koji bi morali napustiti klub ukoliko Real uspije realizovati transfer ovog mladog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti