Ukraden intervju u kojem Neymar otkriva svoju budućnost?

Postoji i drugi snimak, ali...

Ukraden intervju u kojem Neymar otkriva svoju budućnost?

Nije se kako treba ni smjestio u Parizu nakon svog rekordnog transfera od 222 miliona eura, a već su počele priče kako je Neymar nezadovoljan u PSG-u.

To je bilo prije dvije godine, a danas je Neymar ponovo na naslovnicama.

Nakon "faze" špekulacija da bi mogao put Real Madrida, sada se intenzivno špekuliše da bi se Brazilac vrlo lako mogao vratiti u Barcelonu, klub iz kojeg je i otišao u PSG.

Međutim, iz Brazila stižu nove, "velom misterije" zavijene vijesti koje su dodatno "začinile" Neymarovu transfer sagu.

Navodno je intervju u kojem je Neymar otkrio svoju budućnost ukraden.

Neko je, ako je vjerovati raznih glasinama, u Brazilu ukrao video snimak intervjua u kojem je sjajni fudbaler trebao riješiti dileme oko svoje budućnosti i potencijalnog transfera.

Video intervju je trebao biti objavljen na brazilskom portalu UOL Esporte, inače najposjećenijem u ovoj zemlji.

Intervju je napravljen tokom Copa Americe, a večeras je trebao biti objavljen. To se, međutim, nije desilo, a novinar Joao Paulo Vergueiro je otkrio i zašto.

Naime, on je poručio da mu je minulog vikenda iz automobila ukradena memorijska kartica na kojoj se nalazio snimak Neymarovog intervjua.

Drugi snimak

Tu, međutim, nije kraj priče.

Nakon vijesti o ukradenom Neymarovom intervjuu pojavile su se informacije da je jedna druga TV ekipa snimila isti, ali i neobavezni razgovor fudbalera i novinara.

Riječ je o ekipi koja je radila intervju prije UOL Esportea sa Neymarom i koja je "slučajno" ostavila upaljene kamere u prostoriji u kojoj su i novinari pomenutog medija intervjuisali Brazilca.

Tako su oni "uhvatili" Neymarove izjaveo o svojoj budućnosti, ali i o optužbama za silovanje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sada ta TV kuća traži novac od UOL Esportea u zamjenu za snimak "njihovog" intervjua sa Neymarom.

Ostaje da se vidi da li će isti ikada ugledati svjetlost dana...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Syr
ma hajde..on u intervjuu za neki portal otkrio gdje ce i hoce li biti potencijalni transfer koji je miljama daleko :)))
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi