Pogledajte grešku zbog koje su Ukrajinci ostali bez pobjede protiv Finske

Pukki rešeta mreže

Pogledajte grešku zbog koje su Ukrajinci ostali bez pobjede protiv Finske

E. Čaušević

Ukrajina i Finska večeras su remizirali u Kijevu (1:1) u okviru drugog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Ovo su sigurno dobre vijesti i za bh. reprezentaciju jer se Zmajevi nalaze u istoj grupi sa ovim selekcijama s kojima se bore za odlazak na Mundijal.

Činilo se da će Ukrajina doći do tri boda nakon što su poveli u 80. minuti sa 1:0 golom Moraesa, ali onda je Finska nakon greške domaćih došla do boda.

Nevjerovatnu grešku napravio je Mykolenko koji je faulirao Pukkija i skrivio penal, a napadač Finske je to iskoristio i pogodio za 1:1.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Grešku igrača Ukrajine i gol Pukkija iz penala pogledajte OVDJE.

Top Komentari

Eno30
Dobar rezultat za nas mislim da je prvo mjesto rezervisano za Francuze a BiH, Finska i Ukraina grcevito ce se boriti za drugo mjesto. Pa boze moj ako bi bili drugi nadati se da nas malo i sreca prati u barazu
13 4
nedim_rajvosa46
Puki bi ovo svakako dao 95%
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi