"Ulazak investitora je jedina prava opcija"

Oglasio se Memišević pred današnju Skupštinu

"Ulazak investitora je jedina prava opcija"

Samir Mlaćo, foto: Dino Kurbegović

Danas će u Zenici biti održan nastavak sjednice Skupštine NK Čelik na kojoj će glavna tema biti ulazak investitora u NK Čelik.

Sada već bivši predsjednik tima iz Zenice Jasmin Memišević oglasio se tim povodom na svom facebook profilu te pozvao sve članove NK Čelik da dadnu svoj glas "ZA" ulazak investitora iz Turske u klub.

"Želim da još jednom iz sveg srca zamolim i pozovem sve članove NK ”Čelik” da na skupštini daju svoj glas ZA ulazak investitora iz Turske u klub. Tri mjeseca sam se borio za stvaranje uslova za njihov ulazak uz mnogo otpora od strane onih koji se i danas predstavljaju kao patriote kluba a ustvari vođeni pohlepom i ličnim interesima te instruiranim politikama i koji su i danas duboko unutar kluba. Ulazak investitora je jedina prava opcija ne samo zbog oporavka kluba nego i zato sto iz njega izglasavanjem ZA, zauvijek nestaju retrogradne snage koje su se infiltrirale u klub posljednjih godina a sto je kulminiralo na posljednjoj skupštini obmanjivanjem javnosti o navodnom patriotizmu, a radi se ustvari o “lešinarima” kluba koji gledaju isključivo vlastiti interes i koji sada pozivaju da se glasa ZA misleći da će se naći u dijelu “kolača” sada kad su zauzeli pozicije unutar kluba. Za oporavak Čelika potrebno je glasati ZA a onda slijedi...", napisao je Memišević.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hasanze
Gospodine Memisevicu zasto ne imenujete te koji su kocnicari kluba , ako zaista volite toliko klub recite imena.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti