Ulaznice za duel Sarajeva i Zrinjskog puštene u prodaju

Ulaznice za duel Sarajeva i Zrinjskog puštene u prodaju

O. Lekić

U petak, 14. augusta, na rasporedu je utakmica četvrtog kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, u kojoj će fudbaleri Sarajeva dočekati mostarski Zrinjski. Utakmica na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" igrat će se sa početkom u 20 sati.

Za najzanimljiviju utakmicu 4. kola elitnog ranga bosanskohercegovačkog fudbala štampano je 10.000 ulaznica, a cijene su sljedeće:

- Tribina "Sjever -Vedran Puljić" - 5 KM,

- Tribina "Istok" -  8 KM,

- Tribina "Zapad" - 10 KM,

- Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM

"Ulaznice za utakmicu Sarajeva i Zrinjskog u prodaji se nalaze od četvrtka, 13. augusta, i iste je moguće kupiti online putem portala kupikartu.ba, te na prodajnim mjestima kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine. Također, od četvrtka je ulaznice moguće kupiti i u BORDO FAN SHOP-ovima, (ul. Maršala Tita 38/b, Bezistan), i na prodajnim mjestima u gradu Sarajevo ispred gradske Tržnice, te na platou KSC Skenderija", navode iz FK Sarajevo.

Na dan utakmice, od 17 sati, ulaznice će se moći kupiti i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", te na prethodno navedenim prodajnim lokacijama u gradu Sarajevu. Vrijedi istaći da vlasnici bijelih članskih kartica mogu besplatno ući na tribine koševskog stadiona na utakmicu između Bordo kluba i Zrinjskog. U toku je prodaja sezonskih ulaznica za domaće utakmice Fudbalskog kluba Sarajevo, te pozivamo naše navijače da sebi obezbijede istu, obzirom da kupovinom sezonske ulaznice po znatno povoljnijoj cijeni mogu gledati sve ligaške utakmice voljenog Kluba na Koševu. Sezonske ulaznice se mogu kupiti u klupskim prostorijama, u Odjelu za članstvo, svakim radnim danom u periodu od 9h do 16h, kao i naručiti u oba Bordo Fan Shopa. Također, sezonske ulaznice moguće je kupiti i online putem zvanične klupske web stranice klikom na LINK, te putem online prodavnice kupikartu.ba", dodali su iz Bordo kluba.

U jesenjem dijelu takmičarske sezone 2015/16, Fudbalski klub Sarajevo, u saradnji sa PUCentar, Javnom ustanovom Centar za Sport i Rekreaciju, te preduzećem ZOI '84 nastoji iznaći nove benefite za sve gledaoce koji dolaze na domaće utakmice Bordo kluba na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" u vidu mogućnosti korištenja postojećih parking kapaciteta. Svim gledaocima biti će omogućeno korištenje velikog parkinga CSR-a ispred Tribine "Istok"najvećeg bosanskohercegovačkog stadiona, koji ima kapacitet od 200 mjesta za parking. Također, u funkciji će biti i parking ispred Olimpijske dvorane "Huan Antonio Samaranch - Zetra", kojem se pristupa iz Alipašine ulice. Parking se naplaćuje po važećim cijenovnicima preduzeća ZOI' 84 i JU CSR.

Vlasnici BORDO VIP sezonskih ulaznica moći će koristiti parking ispod sarajevskog porodilišta "Zehra Muidović", a više informacija o "VIP" parkingu vlasnici pomenutih sezonskih ulaznica mogu zatražiti putem kontakata [email protected], te pozivom na broj 033 - 662443. Vrijedi istaći da će prostori za parking biti u funkciji na gotovo svim utakmicama Fudbalskog kluba Sarajevo, a Klub zadržava mogućnost zatvaranja istih u slučaju vanrednih situacija, koje iziskuju veće sigurnosne mjere. Također, iz PU Centar poručuju da će upozoriti i sankcionisati svako nelegalno parkiranje u krugu Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase", te ovim putem 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

apelujemo da se koriste predviđena i prethodno navedena mjesta za parking. Fudbalski klub Sarajevo ovim putem poziva sve navijače i simpatizere našeg Kluba da nas podrže u petak, na utakmici protiv Zrinjskog, te da fer i sportskim navijanjem nose izabranike Dženana Uščuplića do nove ligaške pobjede", zaključili su u svom saopštenju iz FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.