Ulet na intervju kakav se odavno nije vidio: De Bruyne se nasmijao na ekskluzivu trenera Newcastlea

Komična scena

Ulet na intervju kakav se odavno nije vidio: De Bruyne se nasmijao na ekskluzivu trenera Newcastlea

A. Čaušević

Kevin de Bruyne je zajedno sa Steveom Bruceom bio učesnik komične scene nakon utakmice Newcastle United - Manchester City. 

Sjajni Belgijanac koji je bio jedan od najboljih igrača u pobjedi Građana 0:2 je davao intervju kada mu je s leđa prišao Bruce.

Iskusni stručnjak je u šali rekao kako će De Bruyne ostati na St. James Parku i da je više umoran od igranja u Cityju.

"Ostaje ovdje. To je ekskluzivna informacija direktno iz Newcastle Uniteda. Umoran je od Cityja i igrat će za Newcaslte", kroz smijeh je kazao Bruce.

De Bruyne se na sve nasmijao, a iz Manchester Cityja su u objavama na društvenoj mreži poručili Bruceu da malo pričeka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi