Uli Hoenes: Ibiševiću želim sve najbolje
Uli Hoenes

Reakcija iz Bayerna na Vedinu povredu

Uli Hoenes: Ibiševiću želim sve najbolje

Mada to u javnim istupima neće priznati, čelnici Bayern Munchena „odahnuli“ su nakon što je iz Heildeberga sinoć stigla informacija da će naš Vedad Ibišević zbog puknuća prednjih križnih ligamenata desnog koljena pauzirati najmanje šest mjeseci.

Službeno, iz Bayerna su iskazali žaljenje što će prvi strijelac Bundeslige propustiti proljetni dio šampionata Njemačke. Oglasio se Uli Hoenes, generalni menadžer Bavaraca.


„Užasno mi je žao zbog Ibiševića. Takva povreda za mladog igrača je uvijek katastrofalna. Želim mu sve najbolje“, rekao je Hoenes.

Ipak, Hoenes smatra da će u Hoffenheimu pronaći zamjenu za našeg reprezentativca.

„Oni su dovoljno pametni i pronaći će neko drugo riješenje“, rekao je Hoenes, naglasivši da će Bayern u proljetnom dijelu šampionata jurišati na titulu prvaka Njemačke.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.