Uljari optimistični pred gostovanje u Tuzli

Premijer liga, 13. kolo

Uljari optimistični pred gostovanje u Tuzli

Adnan Beganović

U okviru 13. kola Modriča gostuje kod Slobode, a posljednje igre i rezultati koje su postigli popularni Uljari razlog su za optimizam šefa stručnog štaba, Marka Stojića.

„Bili smo u maloj krizi, no pobjedom nad Željezničarom i Borcem uplovili smo u mirne vode. Sutra nas očekuje tešak susret s protivnikom kojem je pobjeda imperativ i tu vidim našu šansu“, rekao je za naš portal trener Modriče, Marko Stojić i dodao:

„Zbog kartona sutra neću moći računati na Tripića i Savića i mislim da je za to nas veliki hendikep. Međutim, i pored toga smatram da smo kvalitetnija momčad od Slobode i da ćemo se kući vratiti neporaženi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.