Umjesto Balea u Tottenham stižu Bosanac i Argentinac?

Tottenham želi Romin duo

Umjesto Balea u Tottenham stižu Bosanac i Argentinac?

Midhat Šljivak

Prelazak Garetha Balea iz Tottenhama u Real Madrid već je dugo u žiži evropskih medija, a britanski Express donio je jutros informaciju o mogućim zamjenama za Balea na White Heart Laneu. 

Ukoliko Real pristane platiti 120 miliona eura za Balea, Tottenham će taj novac dobro uložiti. Express navodi da bi londonski tim želio u svoje redove dovesti Romin dvojac, Miralema Pjanića i Argentinca Erika Lamelu.

Mediji u Italiji navode kako je Tottenhamov tehnički direktor Franco Baldini spreman da započne pregovore s Romom, a u akciju dovođenja Lamele i Pjanića bi trebali krenuti odmah po prodaji Garetha Balea kraljevskom klubu.

Tottenham je i ranije pokazivao interes za Pjanića, ali konkretnog dogovora i razgovora nije bilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.