Umjesto u novi klub, Miccoli ide u zatvor?

Miccoli povezan s mafijom

Umjesto u novi klub, Miccoli ide u zatvor?

Midhat Šljivak

Nekadašnji reprezentativac Italije i doskorašnji fudbaler Palerma Fabrizio Miccoli, nalazi se pod istragom italijanskog pravosuđa zbog sumnje da je sa svojim prijateljem Maurom Laurecellijem iznuđivao novac od određenih osoba.

Mauro, sin mafijaškog šefa Antonija Laureicellija, snimljen je kako sa Miccolijem pjeva pogrdne pjesme upućne sudiji Giovanniju Falconeu, kojeg je ubila mafija na Siciliji, a do ovog snimka su  došli prisluškivajući telefon.

Policija je došla do saznanja da su Miccoli i Mauro iznuđivali i novac od određenih osoba, te bi ovaj sjajni fudbaler umjesto u novi klub mogao otići u zatvor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije