Unai Emery potvrdio da bi Jese trebao napustiti PSG

Unai Emery potvrdio da bi Jese trebao napustiti PSG

Edmir Škorić

Trener PSG-a Unai Emery razgovarao je o budućnosti ofanzivnog nogometaša Jesea.

Ranije se pojavila informacija da bi Jese, koji je nedavno došao u PSG iz Real Madrida, trebao potpisao za Romu. Ovaj 23-godišnjak se nije snašao na Parku prinčeva i odigrao je tek devet utakmica, ali samo je jednom bio starter.

"Nije lako osigurati minutažu Jeseu, tako da smo razgovarali o tome da bi mogao napustiti tim. Nakon zimske pauze, sumirat ćemo rezultate i tražiti najbolje rješenje za Jesea", potvrdio je Emery.

Španski nogometaš će po svemu sudeći već u januaru napustiti PSG, a nije isključena mogućnost ni da se vrati u rodni grad Las Palmas, mada opet izgleda realnije da pojača ekipu koja se bori za titulu kao što je Roma u Italiji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi