United ne traži Bačinovića, ali...

Bosanac sa slovenačkim pasošem na meti Engleza

United ne traži Bačinovića, ali...

Mladi Bosanac Armin Bačinović privukao je na sebe pažnju velikog broja evropskih klubova, ali među njima i nije Manchester United.

Iako je u Palermo stigao tek prošlog ljeta, ovaj bh. internacionalac, koji igra za mladu reprezentaciju Slovenije, privukao je na sebe pažnju većeg broja evropskih klubova.

Za ovog mladog igrača sredine terena zainteresovano je nekoliko engleskih klubova, prije svih Liverpool, dok se u posljednje vrijeme sve češće počeo spominjati i Manchester United.

Međutim, igračev agent Amir Ružnić tvrdi kako do sada konkretnih kontakata sa Manchester Unitedom nije bilo.

"Manchester United? Ne, sa njima nisam razgovorao. Ove su glasine za mene potpuno nove", rekao je Ružnić.

"Međutim, ima nekoliko klubova iz Premier lige koji su zainteresovani za Armina, ali među njima nije Manchester United. Bačinović mi je rekao kako mu je želja da jednog dana zaigra u Engleskoj, ali to ne znači da će napustiti Palermo ovog ljeta", dodao je agent.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.