United očekuje ogromne prihode

United očekuje ogromne prihode

Na travnjaku bilježi sjajne rezultate što i potvrđuje plasman u finale Lige prvaka i uvjerljivo vodstvo u engleskom prvenstvu, no Manchester United odlične rezultate niže i u financijama.

Nakon tri kvartala financijske godine tržišni prihodi porasli su za 33 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine i iznose 85 milijuna eura.

Financijski stručnjaci očekuju kako će na koncu godine zarada biti veća od 100 milijuna eura. Na 'otoku' financijska godina traje od 6. travnja jedne do 5. travnja druge godine, a ManU financijske rezultate objavljuje nakon svakog kvartala.

Prema financijskim podacima koje je objavio klub, ManU na računu ima 120 milijuna 'keša' a ukupni dugovi su smanjeni na 500 milijuna eura.

ManU je prema podacima magazina Forbes procijenjen na 1.3 milijarde eura što ga čini najvrednijim nogometnim klubom na svijetu. United danas ima priliku osvojiti rekordni 19. naslov engleskog prvaka. Za potvrdu prvog mjesta treba na gostovanju kod Blackbura osvojiti barem bod.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti