United ponudio Cuadradu sedam miliona eura godišnje

Čeka se odgovor Barcelone

United ponudio Cuadradu sedam miliona eura godišnje

Adnan Beganović

Kolumbijski reprezentativac Juan Cuadrado danas će se pojaviti na pripremama Fiorentine, no u ovom italijanskom klubu gotovo sigurno neće ostati.

Naime, nakon Mundijala za Cuadradovim uslugama zainteresovali su se brojni klubovi među kojima se izdvajaju Barcelona i Manchester United.

Italijanski mediji pišu da Barcelona i Fiorentina imaju neku vrstu dogovora vezanu za Cuadradov transfer, prema kojem bi italijanski klub uz bonuse na ime obeštećenja inkasirao 40 miliona eura.

Međutim, United je također spreman Fiorentini platiti 40 miliona eura s tim što je engleski klub igraču voljan platiti mnogo više od Barcelone. Tako Barca Cuadradu nudi godišnja primanja od četiri miliona eura, dok su mu Crveni vragovi spremni platiti sedam miliona eura godišnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.