United traži zamjenu za Fergusona

United traži zamjenu za Fergusona

Manchester United se aktivno priprema za odlazak dugogodišnjeg trenera Sir Alexa Fergusona sa klupe na kraju ove sezone.

Iako je Ferguson nedavno demantovao glasine da će se povući na kraju ove sezone, engleski mediji tvrde da bi klub sa Old Trafforda vrlo lako mogao ostati bez dugogodišnjeg menadžera.

Čelnici Manchester Uniteda već su se dali u potragu za nasljednikom legendarnog Škota, te su obavljeni razgovori sa dvojicom trenera. Iako se njihova imena još uvijek ne znaju, pretpostavlja se da je jedan od njih David Moyes, sadašnji trener Evertona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.