United u posljednjim trenucima potpisao Fellainija!

Ipak stiže pojačanje na Old Trafford

United u posljednjim trenucima potpisao Fellainija!

Edmir Škorić

Engleski prvak Manchester United konačno je uspio nekoga potpisati. U "pet do 12" na Old Trafford je stigao Marouane Fellaini.

Belgijanski reprezentativac je potpisao za United i tako se pridružio svom bivšem menadžeru Davidu Moyesu na Old Traffordu. Fellaini je United koštao 27,5 miliona funti.

United je prvenstveno pokušao dovesti Andera Herreru iz Athletic Bilbaa, ali je zbog administrativnih problema transfer propao.

Mnogi igrači su bili na meti Uniteda ovog ljeta, ali su redom propali pregovori za Fabregasa, Oezila, Modrića, Khediru, Sneijdera...

Dodajmo da je Fellaini za Everton prošle sezone postigao čak 11 golova, a na Goodison Park je stigao 2008. godine iz Standarda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.