UO FK Rudar jednoglasno odbio Stojnićevu ostavku

UO FK Rudar jednoglasno odbio Stojnićevu ostavku

Adnan Beganović

Upravni odbor FK Rudar Prijedor na svojoj 12. sjednici je jednoglasno odbio ponuđenu ostavku trenera prvog tima.

Članovi ovog tijela razmotrili su sve prijedloge i navedene nedostatke koje je u pismenoj formi u obliku ostavke prezentovao šef stručnog štaba.

Uprava kluba je sagledala svu problematiku i istakla svoju spremnost u kojoj zajedno, a u interesu koncepcije za budućnost koja se gradi kroz prelazni period u kojem su turbulencije normalna pojava.

Jasan stav organizacionog i takmičarskog dijela našeg kluba zasniva se na činjenice da želimo, putem afirmacije mladih i talentovanih igrača, da izgradimo bolje sutra za naš grad, klub i da u dogledno vrijeme budemo reprezenti ovdašnjeg fudbala na međunarodnoj sceni.

Velimir Stojnić zajedno sa ekipom igrača i svih članova uprave ne samo za utakmicu protiv Sarajeva već za budući period u kojem moramo da izgradimo instituciju našeg kluba koji ove godine slavi 85. rođendan ima podršku da zajedno sa igračima i stručnim štabom  radi na realizaciji utvrđene politike kako u jesnjem dijelu, tako i u pripremnom dijelu i u prelaznom roku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.