Upitan prelazak Diega u Wolfsburg

Dizanje cijene ili...

Upitan prelazak Diega u Wolfsburg

Adnan Beganović

Iako se jučer činilo da je transfer Diega iz Juventusa u Wolfsburg gotova stvar, danas inostrani mediji navode da je došlo do iznenadnih promjena.

Prema pisanju inostranih medija dogovor dva kluba oko transfera Diega došao je do slijepe ulice.

Navodno su čelnici Wolfsburga ponudili Juventusu 16 miliona eura, no čelnici talijanskog kluba ne žele pustiti Diega za manje od 20 miliona eura, a spominje se i to da su iz Juventusa spremni i na razmjenu igrača, odnosno pustili bi Diega i dali određenu sumu novaca za Edina Džeku.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.