Upitno odigravanje meča Dinamo - PAOK

Zbog niskih temperatura

Upitno odigravanje meča Dinamo - PAOK

E. Škorić

Zbog hladnog vremena i mogućnost da se temperatura večeras  spusti i na minus 15 stepeni, postoji mogućnost da se odgodi utakmica 6. kola Evropske lige između Dinama i PAOK-a koja se večeras od 19 sati treba odigrati na Maksimiru.

Naime, temperatura travnjaka na Maksimiru trenutno je na minus 12 stepeni, ali bi se do večeras mogla spustiti i do minus 15. To bi moglo odgoditi večerašnji ogled Dinama i PAOK-a, u okviru posljednjeg kola Evropske lige.

"Da, postoji mogućnost da se utakmica otkaže, pogotovo ukoliko se pogoršaju vremenski uvjeti. Prognoza kaže da će večeras na stadionu temperatura biti oko minus pet, što znači da će dolje na tlu biti oko minus 12, minus 15. Nisam Bog i zaista ne mogu predvidjeti što će se dogoditi, možemo se samo nadati da će sve biti u redu", rekao je u razgovoru za Index.hr Miljenko Sakoman, direktor stadiona.

Navijače očekuje paklena hladnoća na tribinama, no da se bar na trenutke utople, potrudio se Dinamov dopredsjednik Zdravko Mamić koji je za svakog navijača pripremio šal i kapu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije