Uposlenici FK Sarajevo pomagali tetki Zilhi
Foto: fcsarajevo.ba

U Narodnoj kuhinju

Uposlenici FK Sarajevo pomagali tetki Zilhi

O. Lekić

Nakon što su u mjesecu aprilu prvotimci Sarajeva volontirali u Narodnoj kuhinji Stari Grad Sarajevo, i kolektiv kluba je učinio isto u toku prošle sedmice. Uposlenici našeg kluba obavljali su gotovo sve poslove u Narodnoj kuhinji, a poslije završetka ove društveno korisne aktivnosti, voditeljica kuhinje, Zilha Šeta, zahvalila se Sarajevu na pomoći.

„Sa svojim Sarajevom već godinama u nazad sarađujemo. Što se tiče tetke, da sam imalo mlađa bila bi konkurencija mnogim fudbalerima, jer me još uvijek noge dobro služe. Često poželim da gledam Sarajevo, a uvijek Boga molim za lijepo zdravlje, a pogotovo za noge naših igrača. Mnogo nam je klub pomogao u proteklih mjesec dana. Prvi put se neko sjetio da i nas radnike zamijeni i pomogne. Znate li vi šta znači kada nas neko zamijeni, pet, šest sati u našem poslu, jer zaista, kuhinja je u ove ramazanske dane, puno dala, a kada volonteri kluba zamijene mene na podjeli hrane, na pripremanju hrane, unošenju robe i to od srca urade, znate to je nešto posebno.“, kazala je Zilha Šeta, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Zahvalna sam klubu na pomoći i podršci. 1200 korisnika ujutro i 236 navečer, na 8 uposlenika, zaista je teško, ali sa vama, u odličnoj atmosferi, sve je proteklo u najboljem redu", istakla je tetka Zilha.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi