Uprava Čelika podnijela ostavku

Na današnjoj sjednici

Uprava Čelika podnijela ostavku

Kompletna Uprava zeničkog Čelika na današnjoj je sjednici podnijela neopozivu ostavku.

Zenički premijerligaš od danas je i zvanično ostao bez predsjednika, Uprave, direktora i šefa stručnog štaba, koji su podnijeli nepozovie ostavke. Na vanrednoj Skupštini, koja je zakazana za 29. juni, trebao bi se imenovati novi predsjednik.

"Situacija je veoma kompleksna, a ja zaista ne vidim način na koji bih mogao napraviti nešto u klubu. Naravno, ostaću uz Čelik i u narednom periodu pokušati pomoći koliko to mogu", rekao je sad već bivši predsjednik Čelika Mirsad Čizmo.

Za Čizmom su otišli i članovi Uprave, kao i trener Omer Kopić. Jedini od stare Uprave Čelika koji je ostao jeste sportski direktor Nermin Šabić.

Čelik će prvo morati sačekati imenovanje nove Uprave, kako bi potom krenuo u potragu za trenerom i igračima za narednu sezonu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.