Uprava Juventusa želi opet jak klub

Uprava Juventusa želi opet jak klub

Uprava Juventusa je odlučna u namjeri da Staru damu vrati na puteve stare slave. Navijači Juventusa već dugo gledaju kako navijači Milana i Intera slave trofeje i strpljenje je na izmaku.

Ako je vjerovati čelnicima Juventusa, oni u ljetnom prelaznom roku namjeravaju u svoje redove dovesti nekoliko sjajnih igrača ne bi li se konačno vratili u vrh evropskog nogometa. Na listi želja je nekoliko velikih zvijezda, ali i mladih igrača pred kojima je blistava budućnost.

Od igrača koji bi odmah bili pojačanja čelnici Juventusa bi rado doveli Fernanda Torresa, Dijega Forlana, Danijela Aggera, Glenna Johnsona, Ivana Rakitića, Giuseppea Rossija i još neke, dok bi od mladih igrača doveli Josipa Iličića, Javijera Pastorea, koji bi doduše bio možda i najveće pojačanje, te još neke mlade talijanske reprezentativce.

Juventus je navodno već ponudio Liverpoolu Amaurija u zamjenu za Aggera i Johnsona, dok bi Torresa doveli za gotovu lovu. Ukoliko Liverpool odbije ovu ponudu, onda bi Juventus Redsima ponudio 35 miliona eura i Amaurija za Torresa. Nema sumnje kako će ljetni prelazni rok kada je u pitanju Juventus biti vrlo interesantan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.