Upucan bivši igrač Argentine

Beunos Aires

Upucan bivši igrač Argentine

Edmir Škorić

40-godišnji Fernando Caceres predstavljao je Argentinu 94. godine na Svjetskom prvenstvu u SAD-u, a sada je u životnoj opasnosti nakon što je upucan u Buenos Airesu.

Naime, u pokušaju da zaustavi krađu svog automobila (BMW-a) u Buenos Airesu, bivši argentinski fudbalski reprezentativac upucan je u glavu, tačnije predio desnog oka. Fernando Caceres (40), inače poznat po nastupima za Zaragozu, Valenciju, Celtu iz Viga, Boca Juniors i River Plate u teškoj je životnoj opasnosti.

Trenutno je u komi nakon operacije u Ramon Carrillo bolnici, i po pisanju pojedinih medija nesretni fudbaler imat će trajne posljedice u slučaju da preživi. Sedam osoba privela je buenosaireška policija, no još uvijek nije poznat počinitelj ovog djela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.