Urdinov: Željo će zauvijek ostati u mom srcu

Oprašta se od Želje protiv Borca

Urdinov: Željo će zauvijek ostati u mom srcu

Edmir Škorić

Yani Urdinov, lijevi bek Željezničara, oprostit će se od tima s Grbavice nakon utakmice s Borcem.

Urdinov napušta redove aktuelnog prvaka nakon što se završi jesenji dio sezone, odnosno sljedećeg vikenda će protiv Borca odigrati svoj posljednji meč u plavom dresu.

Makedonskom internacionalcu ističe ugovor sa Željom, te će karijeru nastaviti negdje u inostranstvu. Prema nekim informacijama do kojih je došao naš portal, Urdinov bi trebao otići u Maleziju...

"Želim samo reći da mi je žao što idem, ali tako je to u fudbalu. Imao sam dobru sezonu, i od srca kažem da mi je, u dosadašnjoj karijeri, bilo najljepše igrati na Grbavici u plavom dresu. Željo je klub koji će cijeli život ostati u mom srcu. Protiv Borca ću da dam 1000 posto od sebe, da ostavim srce na terenu, i da se zadnji put zahvalim najboljim navijačima na Balkanu", rekao je Urdinov za fkzeljeznicar.ba.

Svoj debi imao je u aprilu ove godine protiv Slavije, a prvijenac je postigao u nedavnoj utakmici protiv Travnika. Za Plave je odigrao 33 utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.