Urnebesne fotografije igrača sa njihovih debitantskih mečeva

Malo je reći da su se promijenili

Urnebesne fotografije igrača sa njihovih debitantskih mečeva

Endin Čaušević

Mnogi ljubitelji fudbala vole se prisjetiti dana kada su se pojavili njihovi najdraži igrači koji danas izgledaju totalni drugačije.

Najveće fudbalske zvijezde promijene se iz temelja kada postanu popularni, a slike sa njihovih debija izgledaju kao da je na njima neki drugi igrač. Donosimo vam fotogaleriju nekih od najpoznatijih igrača iz vremena kada su odigrali svoju prvu profesionalnu utakmicu.

Definitivno se najviše promijenio Neymar koji je tada bio dječak, a slično se desilo i sa Cristianom Ronaldom. Na listi je još nekoliko igrača koje ste sigurno zaboravili pa je ovo najbolja prilika da ih se prisjetite.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi