Urugvajci kasnili tri sata

Zbog kvara na avionu

Urugvajci kasnili tri sata

Bijesni reprezentativci Urugvaja danas su sletjeli u Cape Town (Kaapstadt), mjesto odigravanja njihove prve utakmice na SP-u, sa čak tri sata kašnjenja.

Naime, zbog kvara na avionu Južnoamerikanci su dan prije dvoboja protiv Francuske u okviru grupe A, tri dodatna sata proveli na aerodromu. Među ostalima, ispisivali su poruke na svojim Twitter-profilima, poput napadača madridskog Atletica Diega Forlana.

"Nevjerovatno. Avion nam dan prije otvaranja Svjetskog prvenstva kasni tri sata. Koga kriviti? I šta bi bilo da se tako nešto dogodi Francuzima?", pitao se plavokosi napadač Urugvajaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.