Uščuplić: Jedino sam odbranom zadovoljan

Nakon poraza u Poznanu

Uščuplić: Jedino sam odbranom zadovoljan

M. Šljivak

Sarajevo je večeras poraženo u Poznanu u susretu drugog pretkola Lige prvaka.

Lech je slavio s 1:0, te s ukupnih 3:0 ide na ekipu Basela. Nakon meča trener bh. tima Dženan Uščuplić jedino je zadovoljan igrom u defanzivi igrača svog tima.

"Nismo odradili dobro stvari u ofanzivi. Jedino po čemu sam zadovoljan je defanzivnom igrom. Nakon dvomeča, najbolji igrač je Lechov kapiten. Oni su jako kvalitetni i uigrani i vjerujem da imaju mogućnost da prođu u duelu s Baselom", rekao je Uščuplić, koji vjeruje kako je poljska liga mnogo jača od naše Premijer lige.

"Poljska liga je mnogo jača od naše. Lech ima veliki broj jačih utakmica i smatram da ovaj tim lako može igrati u grupnoj fazi Lige prvaka", dodao je trener bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.