Sarajevo na korak od titule

Uščuplić: Očekujem puno Koševo protiv Slobode

Dženan Uščuplić preporodio je Sarajevo nakon što je zasjeo na klupu umjesto Mehe Kodre.

Sarajevo niže pobjede od dolaska Uščuplića i na korak je od titule. Za to je potrebno još da se savlada Sloboda na Koševu.

“Puno mi znače ovacije s obzirom da sam odrastao u Sarajevu i da sam stasao u ovom klubu. Drago mi je i zbog momaka koji su nekada doživljavali i neku nepravdu. Zaslužili su da svojom kvalitetom i ozbiljnošću naprave pomak prema ostvarenju cilja”, kazao je Uščuplić, dodavši:

“Ima 90 minuta na Koševu. Očekujem pun stadion”.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Husref Musemić dao je jedan pečat FK Sarajevo. Mislim da ne bi bilo biti neko opterećenje za moje igrače”, dodao je Uščuplić.

Musemić je legenda Sarajeva, a upravo on trenira Slobodu koja će biti posljednji protivnik bordo timu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti