Še struke ekipe sa Koševa pred duel sa Čelikom

Uščuplić: Od igrača želim samo dobru igru, nećemo razočarati

Fudbalski klub Sarajevo sutra će u okviru sedmog kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovati u Zenici kod ekipe Čelika. 

Bordo tim traži prekid loše serije i trijumf nakon tri vezana remija. Danas je u prostorijama ekipe iz Titove 38/b održana press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio šef struke ekipe sa Koševa Dženan Uščuplić.

"Nismo se dugo vidjeli zbog reprezentativne pauze. Mi smo pauzu iskoristili za maksimalno opuštanje igrača, obzirom da smo u zadnjih mjesec dana odigrali deset utakmica. Odmorili smo tri dana, a potom otišli u Čitluk," kaže Uščuplić i dodaje: 

"Mi želimo ponoviti utakmicu koju smo odigrali u Kupu. Imamo imperativ pobjede, ali ja ću pred igrače staviti samo cilj da odigramo dobru utakmicu. Potrudit ćemo se i to je najvažnije. Nakon jedne euforije mislim da je normalno da ekipa ne odgovori svojim zadacima. Rezultat nije dobar protiv Travnika," kaže Uščuplić. 

"Ja računam na sve igrače, ali meni igrači sa klupe i rezerve moraju na pripremnim utakmicama i na treninzima dokazati da zaslužuju mjesto u timu. Pozivam navijače  u Zenicu i mogu im obećati da igrom nećemo razočarati," kaže Uščuplić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije