Uščuplić: Šteta što nismo pobijedili zbog navijača

Jusufbegović: Nagrada za sav trud

Uščuplić: Šteta što nismo pobijedili zbog navijača

Edmir Škorić

Nakon trećeg kola BHT Premijer lige BiH nema ekipa koje su ostvarile stopostotni učinak. Sarajevo je na Koševu kiksalo, odigravši 1:1 s Veležom.

Poslije dvije pobjede, Sarajevo je zbog svoje kvalitete i načina na koji igra slovilo za velikog favorita protiv Mostaraca, no Rođeni su se na Koševu zatvorili i na kraju osvojili bod (1:1). 

“Momci su odigrali kvalitetnu utakmicu protiv jedne dobre ekipe. Velež je došao da se brani i izborio  jedan bod. Pokazali smo u Evropi da možemo igrati protiv jačih ekipa. Šteta za neosvojena dva boda zbog naših divnih navijača”, poručio je Dženan Uščuplić.

“Ovo je nagrada za sav naš trud. Bili som primorani da se branimo i zadoovljni smo da smo uspjeli u svojim namjerama. Sarajevo je takva ekipa, uvijek opasna iz kontri, i zbog načina na koji oni igraju, mi smo večeras morali igrati onako kako smo igrali. Falio nam je taj jedan igrač, ali šta je tu je, sretni smo zbog boda”, istakao je trener Veleža Nedim Jusufbegović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.