Traže se desni i lijevi bek

Uščuplić: Želim na svakoj poziciji imati po dva igrača

Edmir Škorić

Trener Sarajeva Dženan Uščuplić na prvi dio priprema na planinu Jahorinu vodit će 20 igrača i dva golmana, dok je u potrazi za još jednim desnim, odnosno lijevim bekom.

„Što se tiče prvog dijela priprema, stručni štab će voditi 20 igrača i dva golmana na Jahorinu. Emir Plakalo, Dejan Bandović, Mario Barić, Ivan Tatomirović, Amer Dupovac, Risto Mitrevski, Bojan Puzigaća, Dejan Gavrić, Adnan Kovačević, Gojko Cimirot, Samir Radovac, Miroljub Kostić, Miloš Stojčev, Faris Handžić, Dario Purić, Ševko Okić, Ognjen Todorović, Irfan Vusljanin, Nemanja Bilbija, Krste Velkoski, Haris Duljević i Haris Muharemović imena su igrača koji idu na prvi dio priprema,“ kazao je Uščuplić i dodao:

„Ja želim na svakoj poziciji imati dva igrača, tako da nam u ovoj ekipi nedostaje jedan desni bek i jedan i jedan lijevi bek. Druge stvari su maksimalno popunjene.“

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.