"Uskoro očekujem potpisivanje ugovora"
Denis Čomor (foto: fksinfo.com)

Denis Čomor, mlada nada FK Sarajevo

"Uskoro očekujem potpisivanje ugovora"

Denis Čomor, jedan od najtalentovanih igrača domaće lige, trebao bi ove sedmice potpisati ugovor sa Sarajevom. Mladi fudbaler tima sa Koševa potpisivanjem prvog profesionalnog ugovora ispuniće svoj san, a trener Sarajeva Mehmed Janjoš će tako i naredne sezone moći računati na ovog fudbalera

SportSport.ba: Dobio si priliku da zaigraš u dresu Sarajeva ove sezone. Kakvi su utisci?

“U početku bilo je prisutno straha i treme, ali uz želju da se pokažem i opravdam ukazano povjerenje trenera, prevazišao sam taj osjećaj,opustio sam se i stekao prvo profesionalno iskustvo”.

SportSport.ba: Je li spreman prvi profesionalni ugovor?

“Zvao me je sportski direktor Senad Merdanović i rekao mi je da ću ove sedmice potisati ugovor. Tako da se moj životna želja ispunila. Sada jedva čekam da počne sezona i istrčim na Koševo kao profesionalni igrač”.

SportSport.ba: Kako si zadovoljan svojom premijernom sezonom u prvom timu?

“Bilo je dobro, ali znam da mogu još puno bolje. Sada ću se još bolje spremiti i daću sve od sebe, kako bi se dokazao pred najboljim navijačima”.

SportSport.ba: Koliko može Sarajevo u Evropi ove sezone?

“Malu prednost dajem ekipi Trnave. Međutim, imam neki osjećaj da ćemo proći u treće pretkolo, a onda sve zavisi od žrijeba. Mogu samo obećati da ćemo dati sve od sebe da odemo što dalje”.

SportSport.ba: Šta očekuješ od nove sezone?

”Nadam se da ću dobiti novu šansu da pokažem zašto sam tu. Želim napredovati i biću uporan u tome kao i do sada, čak i više. Vjerujem u sebe. Mogli bi biti iznenađenje ove sezone, pa čak i donijeti titulu na Koševo”.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.