Uskoro pojačanja i transfer lista Mladosti iz Kaknja

Poznat raspored priprema Mladosti iz Kaknja

Uskoro pojačanja i transfer lista Mladosti iz Kaknja

Dino Kurbegović

Dok je dio tima Mladosti iz Doboja igrao na "Hasetovom turniru" i osvojio prvo mjesto, ostatak ekipe je na odmoru i čeka prozivku koja je zakazana za 11. januar. Istina nekoliko igrača svakodnevno individualno trenira i ne prepušta ništa slučaju.

Prozivka igrača bit će obavljena 11. januara, a onda će tim nekoliko dana boraviti na Vlašiću. Odlazak u Makarsku (hotel Bonaca) planiran je za 27.1., dok će finalne pripreme ekipa Ibre Rahimića obaviti u Antaliji od 8.2. do 20.2. gdje će odigrati i nekoliko pripremnih utakmica uoči nastavka prvenstva.

Potrebno je napomenuti kako će kompletan igrački kadar boraviti u Makarskoj. Kadeti i juniori će zajedno sa seniorskim timom otputovati put Jadrana, dok će pioniri, predpioniri i grupa naprednih pjetlića otputovati u Makarsku 16.01.2016. godine.

Sportski direktor kluba, Enes Bistrivoda  ističe kako će imena pojačanja biti poznata do same prozivke, dok će klub napustiti pet ili šest igrača koji nisu zadovoljili ukus stručnog štaba.

Kako saznaje SportSport.ba, neki od igrača koji bi mogli napustiti klub iz Kaknja su: Ibrahim Hrvat, Anel Čurić, Sinan Ramović i Anel Salković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz kluba javljaju kako je izvršeno saniranje pomoćnog terena koji očekuje još jedan servis na proljeće kako bi isti bio spreman za treniranje pred narednu sezonu. Izvršeno je i nekoliko infrastrukturnih zahvata na terenima MGM Akademije, a koordinator omladinskog pogona Adnan Čorbo poziva sve omladince koji se žele pridružiti jednom od omladinskih timova da se jave u prostorije kluba. 

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.