Uspješan povratak Mujdže, Freiburg porazio Braunschweig

Prijateljski susret u Španiji

Uspješan povratak Mujdže, Freiburg porazio Braunschweig

Klubovi iz donjeg dijela Bundeslige, Freiburg i Eintracht Braunschweig sastali su se danas u prijateljskom susretu u španskoj Chiclana de la Fronteri. 

Nakon devedeset minuta igre trijumf je ostvario tim Freiburga, a rezultat je glasio 2:0. Sve vrijedno pomena dogodilo se u prvom poluvremenu.

Prvi pogodak Freiburg je postigao u 24. minutu, a strijelac je bio Ginter. U sudijskoj nadoknadi prvog dijela postavljen je i konačan rezultat meča, golman Petković u svom kaznenom prostoru nepropisno je zaustavio Memedija, a isti igrač bio je siguran realizator najstrožije kazne.

Nakon dugo vremena Mensur Mujdža zauzeo je svoje mjesto u timu Freiburga i igrao je sve do 68. minuta, dok je s druge strane Ermin Bičakčić igrao od početka, a Damir Vrančić ušao u nastavku susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti