Ustaški pozdrav odjekivao Maksimirom
Foto: sportski.net.hr

"Za dom spremni" u režiji Šimunića

Ustaški pozdrav odjekivao Maksimirom

Midhat Šljivak

Reprezentativac Hrvatske Josip Šimunić imao je svojih pet minuta slave nakon utakmice baraža s a selekcijom Islanda.

Vatreni su pobjedom od 2:0 osigurali nastup u Brazilu, a po završetku susreta Josip Šimunić je uzeo mikrofon, te je ustaškim povicima "Za dom spremni" proslavio pobjedu s navijačima proslavio pobjedu.

"To sam uvijek želio napraviti. Kakav Fare, kakve tužbe, kazne, nemam se čega stidjeti. Zbog tog “Za dom spremni” i to? Igrao sam za svoj dom, oni kojima smetaju ti povici mogli bi malo nešto pročitati i proučiti povijest?! Ako to nekoga smeta, onda je to njegov problem. Odigrali smo odličnu utakmicu. Na dobrom smo putu i na Brazilu možemo puno napraviti", rekao je Šimunić.

Ovakvim povicima nije mjesto na fudbalskim terenima....

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.