Usvojena ostavka Husića, Mujkanović novi predsjednik UO

Skupština FK Sloboda

Usvojena ostavka Husića, Mujkanović novi predsjednik UO

Na današnjoj vanrednoj sjednici Skupštine FK Sloboda prihvaćena je ostavka Azmira Husića. 

Od 41 člana Skupštine na sjednici je prisutno njih 29, a na samom početku je odmah usvojena ostavka Azmira Husića. Jednoglasno bez uzdržanih i protiv za novog predsjednika Upravnog odbora izabran je Senad Mujkanović koji je ujedno bio jedini kandidat. 

"Zahvaljujem se svima koji su došli da pomognu Slobodi i skupštinarima koji vjeruju da sam ja osoba koja treba voditi klub. Dugujem zahvalnost ljudima koji su radili za klub u protekla tri mjeseca i nisu dozvolili da se raspemo. Kako smo radili, najbolje pokazuje tabela i posjeta. Na posljednjoj utakmici protiv Krupe bilo je gotovo 5.000 gledalaca", kazao je, između ostalog, Mujkanović prisutnima na sjednici. 

Riječ je također dobio i trener Vlado Jagodić. 

"Čestitam predsjedniku na izboru, nadam se da ćemo biti na istom tonu. Kada budemo zajedno sve se može", istakao je Jagodić. 

Na dnevnom redu se još nalaze: 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

- Izbor radnih tijela Skupštine (izbor zapisničara i izbor ovjerivača zapisnika)
- Izbor novih članova Upravnog odbora FK Sloboda
- Tekuća pitanja

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije